S.A. Recruitment en hoe het begon…

Recruitment specialist

De arbeidsmarkt zit op slot. Iets wat bij velen al wel bekend is. Alle werkgevers hebben hetzelfde probleem, iedereen is op zoek naar de beste talenten. Wat te doen? Nog harder van de daken schreeuwen? Nog meer gaan mopperen of zeuren? Nee, tuurlijk niet!

Het begint bij het goed inrichten van jouw eigen recruitmentteam en alle processen daaromheen. Iets wat bij veel bedrijven beter, sneller en efficiënter kan. Iets wat mij de afgelopen vijf jaar is opgevallen en aan het denken heeft gezet. Daarom heb ik mijn vaste dienstverband opgezegd, mijn vastigheid waar ik normaliter veel waarde aan hecht en ben ik in het diepe gesprongen. Juist om deze bedrijven op weg te helpen, hen te adviseren en te trainen.

Ik stel je graag voor aan: S.A. Recruitment! S.A. staat voor Strategic Awareness. Twee kernwaarden die ik binnen het recruitmentvak onwijs belangrijk vind en absoluut niet mogen ontbreken! Mijn missie is om organisaties verder te helpen met hun recruitment vraagstukken. En de juiste mindset omtrent recruitment en recruitment processen te creëren.

Ik ben trots op wat ik afgelopen jaren bereikt heb en dat wil ik graag met je delen. Hoe? Er zullen regelmatig nieuwe blogs verschijnen op mijn website en social media kanalen. Hierin deel ik mijn visie en neem ik je mee in het vak. Wat zeg ik? Het mooiste vak: recruitment!

Stay tuned…

Laatste blogs